Rätt design för dig. Vem du än är.

På Smarteyes vill vi ta dig på en resa där du hittar ditt uttryck och personliga stil – tillsammans med professionell optik och prisvärda bågar. Vi designar alltid med ett syfte – där varje båge har sin egen historia och sina egna spännande detaljer. Oavsett om du letar efter ett klassiskt, ikoniskt eller uppseendeväckande formspråk kan du lita på att du kommer se bra, se bra ut och känna dig bekväm i dina nya glasögon.

Utifrån detta har vi skapat ett stilindelat sortiment. Välkommen att botanisera bland bågar ut kategorierna Icons, Statements och Essentials.


Icons

Icons representerar retroinspirerade bågar med ikoniska stilar från det senaste århundradet. Sortimentet inkluderar alla de främsta designstilarna från ett ursprungligt designuttryck till modernare former – vilket ger dig en ikonisk stil.

Se bågar >

Utvalda kollektioner:


Statements

Kollektionerna i kategorin Statements bjuder på en dramatisk och djärv estetik med experimentella inslag. Här har vi samlat bågkollektioner för dig som bär dina glasögon som ett stilstatement.

Se bågar >

Utvalda kollektioner:


Essentials

Kategorin Essentials innehåller tidlöst vackra bågar med en subtil, diskret design och färger för din vardagsstil. Med fokus på funktion och enkelhet är detta sortiment utformat för att harmonisera, komplettera och smälta in.

Se bågar >

Utvalda kollektioner:

 

Utforska mer: