Hitta dina nya favoriter

Vi på Smarteyes tycker att glasögon är den perfekta accessoaren för att uttrycka personlighet och stil. Oavsett vem du är eller vilken stil du har så kommer du hitta ett par perfekta bågar för just dig i våra kollektioner för 2023. Inspireras av kollektionerna nedan och hitta dina nya favoriter.


Efva Attling x Smarteyes

Nu lanserar vi årets nyheter från Efva Attling X Smarteyes. Inspireras av en design med överraskande detaljer och ett modernt formspråk - exklusivt hos Smarteyes.

Smarteyes X Oscar Jacobson

Sommaren nyheter från Smarteyes X Oscar Jacobson är här - inspireras av de nya modellerna och uppdatera din glasögonstil.


Ray-Ban

Våra egna kollektioner får nu sällskap av ett nytt varumärke. Upptäck Ray-Ban solglasögon - en kollektion som andas stil och tradition.

 

Second Skin by Smarteyes

Upptäck vår kollektion Second Skin med bågar i organiska former och pudriga pastelltoner. Lätta, tunna och transparenta uttryck möter lekfullt oväntade proportioner. 

 

The Avantgardes - by Smarteyes

The Avantgardes är en spännande kollektion med dramatisk design och futuristisk känsla. Kollektionen rymmer exklusiva, detaljrika acetatbågar med mixade texturer och ytor.

Vi hyllar olikheter

Vår barn- och ungdomskollektion med olikfärgade skalmar hyllar olikheter och rocka sockorna-initiativet.

Non-Violence X Smarteyes

Upptäck en ny samling bågar från Smarteyes x Non-Violence. Hitta dina nya favoriter bland bågar med jordiga toner, nattsvarta och transparenta rökiga acetat. Ta dig tillbaka till 1970-talets ikoniska runda former och utmärkande detaljer!

Shapement collection - by Smarteyes

Möt hösten med djärva former och utmärkande former i vår nya kollektion Shapement. Upptäck en samling bågar där dramatisk design möter skimrande färger och kreativa former. Förstärk och lyft din personliga stil med prisvärd design.

Contours Collection

Inspireras av nya Contours Collection - en samling minimalistiska glasögonmodeller i en mix av garnityr- och nylonbågar. Exklusivt hos Smarteyes.

 

Kids & Teens Collection

Upptäck vår nya barn- och ungdomskollektion med flexibla och hållbara bågar tillverkade av 100% biologiskt nedbrytbar acetat. En komplett och inspirerande kollektion med variation i färger, former och storlekar. 

The Originals

The Originals är vår nya, färgsprakande kollektion där ikonisk och unik design får ett lika attraktivt pris.

Look of Ages

Rama in din stilpersonlighet med bågar i spännande mönster, färger och former från vår tidlösa kollektion Look of Ages. Ikonisk design till ett riktigt bra pris.

Elements Collection

Inspireras av 96 nya bågar i vår hållbara kollektion Elements. En stil- och miljömedveten samling bågar tillverkade av 100% biologiskt nedbrytbar acetat. 

Basics Collection

Nu är det enklare än nånsin att hålla stilen till ett rimligt pris. Nya Basics Collection är en samling bågar i enkel och tidlös design, till vårt bästa pris: från 500 kr/st. 

Elegance Collection

Elegance Collection är en ny sober glasögonkollektion där ledorden stavas E-L-E-G-A-N-S. De stilfulla, feminina bågarna bär tydliga referenser till smyckesvärlden och rymmer allt från välarbetade detaljer till blänkande metaller och mönstrad acetat. 


Nya glasögon börjar med en synundersökning

Låt en av våra legitimerade optiker se dig i ögonen och göra en utförlig synundersökning - så blir starten med dina nya glasögon så bra som möjligt. Synen förändras över tid, ofta utan att man själv märker det. Genom att göra regelbundna synundersökningar säkrar du att du alltid har rätt styrka på glasen och undviker onödiga besvär som huvudvärk och ansträngda ögon.